De klant spreekt

Klanten Aan Het Woord

Menno en Brechje en hun hond Tito (21/12/2020)

We hebben Ariane ingeschakeld bij ons probleem tussen onze (straat)hond en baby’s.

Ze heeft hier bij de eerste sessie vooral heel goed geluisterd en gezien wat de hond nodig had. Ze heeft hier ook direct praktische tips voor gegeven die de band met onze hond al flink hebben verbeterd. Ze sloeg hierbij een brug tussen de hond en de baasjes door de onderlinge communicatie duidelijk te maken.
Voor de tweede sessie heeft ze een heel schema uitgewerkt met daarbij het nodige materiaal die we hebben kunnen gebruiken ter verbetering van hoe de hond op baby’s reageert. We hebben nog een stukje traject te gaan, maar we merken dat Ariane er alles aan doet om ons goed te begeleiden met bijvoorbeeld feedback op gedeelde filmpjes van de vooruitgang. Ze maakt altijd wel tijd om even op de berichten te antwoorden.

In alles merk je dat Ariane kennis van zaken heeft. Al met al een goede zet om Ariane in te schakelen bij het verhelpen van ons probleem en we zien zeker de effecten ervan. Ook is het een enorme meerwaarde om de band met onze hond te hebben verbeterd met de hulp van Ariane. Zeker een aanrader!